Uw expert voor de gewenste en foutloze opmaak van uw Word-document

Optimaliseren documentopmaak

Ben je net klaar met je brief of manuscript, is de opmaak plots veranderd. Vreselijk! Terwijl je – voor jouw gevoel – niets vreemds hebt gedaan. Dit is een van de meest voorkomende ergernissen als je denkt klaar te zijn met je document.

Voor slechts 5 euro per pagina wordt jouw document geperfectioneerd, zodat het probleemloos naar de drukker kan (indien dat de bedoeling is). We kijken dan onder meer naar: correcte regel-, sectie- en alinea-einde, onterecht gebruik harde enters, onnodige dubbele spaties, juiste regelafstand, etc.

Staat jouw probleem niet in dit rijtje? Benader me dan toch. De kans is groot dat ik het voor je kan oplossen en dat je snel weer een foutloos document in handen hebt. Mail me op info@expert-word.nl. Of maak gebruik van de contactpagina.

Werkwijze

Om goed inzicht te krijgen in de problemen van jouw document wil ik het betreffende bestand graag van je toegestuurd krijgen. Op basis daarvan is het voor mij mogelijk om te kijken wat aangepast moet worden.

Houd er rekening mee dat het probleem soms niet direct zichtbaar is en het enige tijd duurt voordat ik weet wat er aan de hand is. Daarna laat ik je weten wat de kosten zijn. Ik wacht altijd eerst op jouw definitieve akkoord.

Tarieven

Voor het optimaliseren/repareren van je document reken ik geen vast tarief. De uiteindelijke kosten zijn logischerwijs afhankelijk van het probleem dat je hebt met jouw document. Daarom hanteer ik een uurtarief van 60 euro.

Voordat ik je document ga repareren, laat ik je natuurlijk van tevoren weten wat de kosten zullen zijn. Indien je hiermee akkoord gaat, ga ik aan de slag.

Menu